Plasticvrije PPH Bio Hotelsleutelkaart

PPH Bioboard Milieuvriendelijke Sleutelkaarten zijn niet alleen de groenste optie als het gaat om duurzaamheid, ze minimaliseren ook het niveau van CO2-uitstoot in vergelijking met andere PVC-, PET- en PET-G-kaarten.

Bovendien bieden PPH Bioboard-kaarten een unieke premium esthetiek om indruk te maken op de gasten van uw hotel. De samengeperste pulpvvezels maken ze extreem duurzaam en geschikt voor meervoudig gebruik, in tegenstelling tot dunne reguliere wegwerppapieren sleutelkaarten. We zorgen ervoor dat we extreme duurzaamheid bieden, net zoveel als reguliere PVC-kaarten, dankzij onze gepatenteerde productietechniek voor PPH Bioboard.

Op onze PPH Bioboard hotelsleutelkaarten bedekken we de bedrukking ook met niet-giftige beschermende inkt in plaats van een plastic overlay te lamineren om ervoor te zorgen dat de kaartcompositie 100% plasticvrij blijft, terwijl de bedrukking toch beschermd blijft tegen invloeden van buitenaf voor een langere levensduur van de kaart.

PPH Bioboard-kaarten zijn gecertificeerd met FSC, wat betekent dat het product afkomstig is uit verantwoorde bronnen – milieuvriendelijk, sociaal voordelig en economisch haalbaar.

Wij bieden PPH Bioboard-kaarten aan onze klanten die duurzaamheid in hun accommodaties willen bevorderen. We bieden meerdere afdruktechnieken op milieuvriendelijke sleutelkaarten, waaronder volledige kleur CMYK en Spot Pantone, Glitter Metallic Zeefdruk, Hot Foil, Gloss UV om ervoor te zorgen dat de bedrijfsidentiteit op hotelsleutelkaarten op de best mogelijke manier wordt weerspiegeld.

Milieuvriendelijke PPH Bioboard Hotelsleutelkaarten zijn beschikbaar met Hi-Co en Lo-Co Magnetische Strips, evenals het volledige scala aan RFID Chip-technologieën die compatibel zijn met alle belangrijke hotelslot systemen.

Gecertificeerd door FSC

Waar staat FSC voor?

FSC staat voor Forest Stewardship Council. De FSC is opgericht in 1993 en is een niet-gouvernementele, non-profit organisatie. Het is een internationaal certificatiesysteem voor duurzamer bosbeheer. Hout met het FSC-zegel komt uit verantwoord beheerde bossen. Er zijn tien wereldwijde principes die door alle landen moeten worden gevolgd.

FSC-gecertificeerde bossen en gebieden worden beheerd volgens strengere ecologische en sociale principes. Dit zou moeten helpen om de bossen op lange termijn te behouden. Het belangrijkste doel van de FSC is dat de bossen milieuvriendelijker, sociaal aanvaardbaar en economisch worden gebruikt.

Deskundigheid op het gebied van Hotel Sleutelkaarttechnologieën

Onze expertise op het gebied van de productie van hotelsleutelkaarten beperkt zich niet alleen tot de hoogste kwaliteit van producten, maar we begrijpen ook hoe we een perfecte gastervaring kunnen creëren. Om u te helpen de ultieme gastervaring te garanderen, gedragen we ons eerst als een consultant aan de creatieve kant om de kwaliteit van uw hotel sleutelkaartontwerpen te maximaliseren, en gaan we vervolgens over tot de productie met onze zeer ervaren productieteams, waarbij we uw bestelling van A tot Z volgen en elke kaart controleren op leesbaarheid/codering, prestaties en leesbereik om ervoor te zorgen dat onze kaarten gedurende de levensduur zullen werken. Dit is onze 100% prestatiegarantie.