Houten Sleutelkaarten

Houten sleutelkaarten zijn niet alleen de meest milieuvriendelijke optie als het gaat om duurzaamheid, ze bieden ook een unieke esthetiek die zeker indruk zal maken op de gasten van uw hotel. Houten kaarten zijn duurzaam, herbruikbaar en worden allemaal geleverd met onze 100% prestatiegarantie.

We bieden houten kaarten aan aan onze klanten die op zoek zijn naar echte milieuvriendelijke alternatieven voor PVC. We bieden verschillende houtmaterialen aan, van bamboe – zowel ultraduurzaam als het meest ecologisch duurzame houtmateriaal, tot berkenhout – een ultraplat hout dat het perfecte substraat vormt voor drukinkten en magneetstrips, evenals een breed scala aan andere houtopties zoals Walnoot, Esdoorn, Kers en Beuk. Elk materiaal heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken die zorgen voor een unieke handgemaakte uitstraling aan uw sleutelkaarten.

Houten sleutelkaarten zijn beschikbaar met Hico en Loco magnetische strips, evenals het volledige scala aan RFID-chiptechnologieën die compatibel zijn met alle belangrijke hotelslot- en toegangscontrolesystemen. Afdrukopties omvatten volledige tweezijdige gravure en afdrukken met kleurstempelinkt.

Kinderen waarderen altijd een vleugje magie en onze collectie Houten Hotel Sleutelkaarten voor Kinderen heeft als doel die betovering aan hun ervaring toe te voegen. Deze milieuvriendelijke houten kaarten, creatief gevormd als hun tekenfilmfiguren of dieren, veranderen elke deur die ze ontgrendelen in een poort naar avonturen.

Spannende Kenmerken voor Jonge Gasten

1.Kindvriendelijke Ontwerpen: We erkennen de verbeeldingskracht van kinderen. Daarom hebben we kaarten gemaakt in vormen geïnspireerd door geliefde figuren, tekenfilm dieren, superhelden en andere speelse iconen. Elke kaart is niet alleen een sleutel, maar ook een metgezel op hun spannende reizen.

2.Veiligheid Staat Voorop: Onze sleutelkaarten zijn zorgvuldig gemaakt van hout en zijn volledig vrij van schadelijke stoffen zoals formaldehyde. Met hun afwerking en afwezigheid van splinters zorgen ze voor veiligheid voor de kleine handjes van onze jongste gasten.

3.Duurzaam Bewustzijn: Deze kaarten bieden meer dan alleen plezier; ze bevorderen ook duurzaamheid. Gemaakt van houtbronnen helpen ze hotels het voortouw te nemen in rentmeesterschap, terwijl ze kinderen leren over het belang van milieuvriendelijk zijn, op een boeiende en tastbare manier.

4.Personalisatie: Ons team van ontwerpers staat klaar om uw ideeën werkelijkheid te maken. Als u een thema in gedachten heeft of het wilt afstemmen op een evenement, staan wij voor u klaar. Of het nu gaat om het creëren van kaarten voor een winter wonderland in de vorm van sneeuwpoppen of jungle kaarten met dierendesigns, de mogelijkheden zijn eindeloos.

5.Gebouwd om Lang Mee te Gaan voor Actieve Gebruikers: We begrijpen dat kinderen vol energie kunnen zitten en daar hebben we rekening mee gehouden. Onze Houten Sleutelkaarten zijn stevig. Gemaakt om de opwinding en energie van hun eigenaren te weerstaan.

Expertise op het gebied van Hotel Sleutelkaart Technologie

We zijn niet alleen experts in het vervaardigen van hotelsleutelkaarten, we begrijpen ook de waarde van het creëren van een positieve gastervaring. Om u te helpen de best mogelijke ervaring voor uw gasten te garanderen, treden we eerst op als adviseur voor ontwerp- en printopties om de kwaliteit van uw kaartillustraties te maximaliseren, en volgen vervolgens de productie met onze productieteams die uw bestelling van begin tot eind volgen en ervoor zorgen niet alleen de esthetiek van de hoogste kwaliteit, maar vooral het controleren van de chipleesbaarheid/codering, het leesbereik en de duurzaamheid van elke kaart om ervoor te zorgen dat 100% van de kaarten die we leveren niet alleen werken, maar ook blijven werken voor uw gasten. Dit is onze 100% prestatiegarantie en is hoe we het kopen van kaarten voor u gemakkelijk maken, maar nog belangrijker, het is hoe we de ervaring van uw gasten verbeteren.