Veilig, Duurzaam en Betrouwbaar

Ervaar kamerbeveiliging zoals nooit tevoren met onze duurzame RFID-hotelsleutelkaarten. Met geavanceerde, betrouwbare en langdurige oplossingen maken we kamerbeveiliging in hotels eenvoudig, handig en efficiënt. Bij PrintPlast zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde RFID-technologie en diensten voor hotels, waarbij we de standaard voor toegang tot kamers verhogen.

Onze hotel sleutelkaarten integreren naadloos met belangrijke hotelslot systemen, waaronder Vingcard, Hotek, Salto, Saflok/KABA, Häfele en Messerschmitt. We richten ons op hoogwaardige productie om ervoor te zorgen dat onze klanten geen veelvoorkomende kaartproblemen ervaren en superieure afdrukkwaliteit en effecten op hun kaarten ontvangen. Omdat we niet afhankelijk zijn van externe fabrikanten of wederverkopers, kunnen we directe en onmiddellijke ondersteuning bieden voor dringende bestellingen en een consistente kwaliteit handhaven voor alle bestellingen, tegen wereldwijd concurrerende prijzen.

Meer dan 250 Hotels Bedienen, Wereldwijd.

RFID Hotelsleutelkaarttechnologie

RFID (radio-frequency identification) technologie maakt gebruik van radiogolven om een deur te ontgrendelen. Elke sleutelkaart heeft zijn eigen radiogolf. De deur wordt vergrendeld met behulp van een kaartleesmechanisme. Wanneer de juiste sleutel wordt gebruikt, komt de radiogolf van de sleutel overeen met die van de kaartlezer, wat ervoor zorgt dat het slot wordt vrijgegeven en de deur wordt geopend. Hotelbeheerders hebben meestal masterkaarten met een hogere capaciteit om toegang te krijgen tot alle kamers.

Bij het gebruik van RFID-technologie hoeft de kaart niet te worden geswipet of ingevoegd – deze eenvoudig in de buurt van de deurslotlezer houden is voldoende om het slot vrij te geven, wat perfect is voor gasten met verminderde motorische vaardigheden of degenen die bagage dragen en gemakkelijk toegang tot hun kamer willen hebben.

Een RFID Hotelsleutelkaart is een van de meest veilige manieren om een hoteldeur te vergrendelen op de markt voor de horeca. Als u een betrouwbare, kosteneffectieve sleutelkaartoplossing wilt die duurzaam, aantrekkelijk is en kan worden aangepast aan uw specifieke eisen, is dit de juiste keuze.

Het gebruik van RFID Hotelsleutelkaarten omzeilt ook de noodzaak om handmatig sleutelkaarten te coderen. Verloren of gestolen sleutelkaarten kunnen ook op afstand worden geannuleerd om verdere mogelijke beveiligingsinbreuken te beperken.

Milieuvriendelijke Hotelsleutelkaarten

Duurzaamheid staat bovenaan de prioriteitenlijst van hotels om de ecologische voetafdruk te verminderen via supply chain management en de negatieve impact van wegwerpartikelen te verminderen. In het kader van duurzaamheidsregelgeving in de horeca hebben we een revolutionaire hotelsleutelkaart ontwikkeld, vervaardigd met milieuvriendelijke materialen.

Een kaart- en lezersysteem is een milieuvriendelijke optie die een duurzame, langdurige oplossing biedt voor het uitdaging van hotelbeveiliging. Hoewel veel mensen gewend zijn aan traditionele, plastic RFID-sleutelkaarten, zijn onze hedendaagse sleutelkaarten gemaakt van biologisch afbreekbare en/of gerecyclede alternatieven.

Klanten kunnen kiezen uit kurk- of houten kaarten, evenals veelzijdige PPH-bioboard – een slijtvast, biologisch afbreekbaar materiaal dat is gemaakt van strak samengeperste pulpvezels.

Als u de voorkeur geeft aan een duurzame kaart gemaakt van PVC, maar niet wilt bijdragen aan uw ecologische voetafdruk, waarom overweegt u dan niet onze gerecyclede PVC-kaart? Gemaakt van 100% gerecycled PVC, ziet deze milieuvriendelijke kaart er geweldig uit en gaat lang mee, terwijl het tegelijkertijd een planeetvriendelijk alternatief is.

Een paar punten waarin onze kaarten verschillen in kwaliteit…

  • Wij gebruiken geen goedkope compatibele chips met een hoger uitvalpercentage om kosten te besparen, we werken al vele jaren samen met dezelfde chipleverancier en testen en bewaren de UID van elke kaart voor verzending.
  • We veranderen niet van materialen zoals PVC/overlay enz., we gebruiken dezelfde materialen en productieomgeving om ervoor te zorgen dat de kaartkwaliteit stabiel is en het product betrouwbaar is bij herhaalbestellingen/door de jaren heen.
  • Onze druklijn omvat een 6-kleuren Heidelberg Speedmaster, vier 5-kleuren Heidelberg Speedmaster printers en één 4-kleuren Heidelberg Printmaster, wat betekent dat we nooit hoeven te settelen voor onjuiste kleurmatching of drukfouten om de lijn draaiende te houden. Elke bestelling wordt gedrukt op aparte drukplaten en kleuren worden gematcht met CMYK/Pantone of eerdere voorbeeldkaarten bij elke bestelling, en kleuren worden gecontroleerd met een kleurenspectrometer en tegen fysieke kleurstalen bij elke bestelling.
  • Gespecialiseerd in effecten zoals folies/glans UV op de kaarten, en ons in-house ontwerpteam kan deze toevoegen aan de bestaande kunstwerken van het hotel.