Gerecyclede PVC Kaart

Een gerecyclede PVC-kaart is een type plastic kaart dat is gemaakt van gerecycled polyvinylchloride (PVC) plastic. Dit type kaart biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele PVC-kaarten, waaronder verminderde milieubelasting en mogelijk lagere kosten. Enkele voordelen van het gebruik van gerecyclede PVC-kaarten zijn:

  • Verminderde milieubelasting: Door gerecycled PVC te gebruiken, kunnen fabrikanten de hoeveelheid nieuw plastic die wordt geproduceerd verminderen en helpen bij het verminderen van afval. Dit kan helpen om het milieu te beschermen en de ecologische voetafdruk van het kaartproductieproces te verminderen.
  • Mogelijk lagere kosten: Omdat gerecycled PVC goedkoper kan worden verkregen dan nieuw plastic, kunnen gerecyclede PVC-kaarten mogelijk minder duur zijn om te produceren dan traditionele PVC-kaarten. Dit kan zowel de kosten voor fabrikanten als consumenten helpen verminderen.
  • Duurzaamheid: PVC is een zeer duurzaam materiaal, en gerecyclede PVC-kaarten kunnen dezelfde duurzaamheid bieden als traditionele PVC-kaarten. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen normaal gebruik en hanteren zonder te breken of beschadigd te raken.
  • Veelzijdigheid: PVC is een veelzijdig materiaal dat in een breed scala van vormen en maten kan worden gegoten. Dit betekent dat gerecyclede PVC-kaarten kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder identificatiekaarten, lidmaatschapskaarten en toegangskaarten.

Wij ondersteunen %100 duurzame gerecyclede PVC-kaarten, met dezelfde uitstekende printkwaliteit en duurzaamheid als gewone PVC-kaarten, maar aanzienlijk verminderen ze de negatieve impact op het milieu.

Gerecyclede PVC-kaarten kunnen worden geproduceerd met contact-, contactloze (RFID) en dual-interface technologie├źn.