Printplast, opgericht in 1989 met een Zwitserse joint venture, staat bekend als een wereldwijd toonaangevende fabrikant van Smart & RFID-kaarten die zich richt op “Duurzaamheid en Kwaliteit”.

Wereldwijde aanwezigheid voor RFID/NFC-technologieën

Sinds onze oprichting in 1989 zijn we internationaal gegroeid en hebben we onze verkoop- en ondersteuningskantoren gevestigd op strategisch belangrijke plaatsen; Dubai en Istanbul. Via partnerkantoren in Amsterdam, Londen, Johannesburg en San Diego bereiken onze producten en diensten wereldwijd.

We zijn trots op onze geschiedenis in het ontwerpen, produceren, personaliseren en distribueren voor enkele van ‘s werelds grootste hotelketens, technologiestart-ups, EV-laadstations, NFC/RFID-projecten met het complete assortiment smartcards en referenties van Mifare/EM/ SLE tot high-end JCOP dual-interface producten. Dit wordt ondersteund door een deskundig technisch team en een personalisatiebureau.

Door middel van onze suite van inkoop, logistiek en klantenondersteuning van wereldklasse, beheren we uw vereisten gedurende het hele productieproces, van inkooporder tot uiteindelijke kwaliteitscontrole en verzending.

State-of-the-art productie

Onze productieteams houden toezicht op elke bestelling van begin tot eind in de fabriek. We voeren QC-controles van binnenkomend materiaal uit op kern en overlay, print- en kleurafstemming op de pers, laminering en prelamtesten, chipcodering en leesbaarheid, en uiteindelijke QC.

Deze kwaliteitscontrole tijdens het proces stelt ons in staat om problemen vroegtijdig te voorkomen en een tijdige levering te garanderen.

Onze specialistische kennis van kaartproductie, gecombineerd met onze ervaring met wereldwijde kwaliteits- en servicenormen, stelt ons in staat zeer concurrerende wereldwijde prijzen aan te bieden, ondersteund door een voorbeeldige kwaliteit en service die ongeëvenaard is in de kaartindustrie.